Doe de test!



Voorbeeld: Marie-Louise Wilhelmina Bakker


Voorbeeld: Marie de Groot-Bakker




Coaching met numerologie

Numerologierapporten geven, net zoals Astrologierapporten, de blauwdruk van iemands karakter weer. De blauwdruk onthult persoonlijke potenties en verborgen kwaliteiten. Het geeft inzicht in talenten die nog verder ontwikkeld kunnen worden, of juist ontwikkelpunten die nog niet zichtbaar zijn.

Dit rapport is specifiek gericht op werk. Het geeft aan wat je passie is en waar je gelukkig van wordt. Het geeft ook aan hoe je je doelen kan bereiken en hoe je weer in balans komt. Dit laatste is dus wat je nodig hebt in je werkomgeving. Collega’s of arbeidsvoorwaarden die voldoen aan jouw grondvest, zodat je ‘op je plek’ zit.

Door deze informatie zijn de Numerologierapporten goed te gebruiken voor coaching en persoonlijke ontwikkelingsplannen. Bijkomend voordeel is dat het rapport snel gemaakt is, kwalitatief goed èn betaalbaar is.

Door de opbouw en helderheid van het rapport kan het ook uitstekend gebruikt worden voor zelfcoaching. Overvalt de hoeveelheid informatie je of heb je behoefte om met een coach te praten over jouw rapport? Stuur dan een mail naar info@duurzaamsolliciteren.nl

Ben je zelf coach?

Ben je zelf coach en wil je deze rapporten gebruiken tijdens gesprekken met cliënten? We hebben dan diverse mogelijkheden qua training en prijsafspraken. Informeer via info@duurzaamsolliciteren.nl naar de mogelijkheden.

Voorbeeld rapporten:

mark-rutte-voorbeeld-rapport-persoonlijkheid.pdf
linda-margaretha-de-mol-voorbeeld-rapport-persoonlijkheid.pdf
barack-hussein-obama-voorbeeld-rapport-persoonlijkheid.pdf

Website credits

Duurzaam Solliciteren is een initiatief van Niraï Bizz en Numerology Calculator
Niraï Buzz
Website ontwikkeling door EyeconMedia.